Σήμερα Σάββατο ντύνεται γαμπρός ο Δήμαρχος της Γλυφάδας μας
με κουμπάρο τον Κώστα Καραμανλή
Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής θα αλλάξει τα στέφανα απόψε το βράδυ, στον γάμο του δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου και της αγαπημένης του Εύας Ντογιάκου, η οποία είναι κόρη του πρώην εισαγγελέα Εφετών Ισίδωρου Ντογιάκου.
Τα σκαλιά της εκκλησίας λοιπόν, με την σύντροφό του την δικηγόρο Εύα Ντογιάκου, θα ανέβει σήμερα 21 Ιουλίου, ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, ενώ «χρέη» κουμπάρου θα αναλάβει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.
Έτσι, σήμερα που ο δήμαρχος της καρδιάς μας και πρώην ευρωβουλευτής, αποχαιρετά την εργένικη ζωή του, θα είμαστε όλοι εκεί για να του ευχηθούμε. Στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, όπου το Ιερό Μυστήριο θα τελέσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γλυφάδας, κ. Παύλος και χιλιάδες δημότες -σύμφωνα με πληροφορίες μας-, θα είναι εκεί για να τους ευχηθούν Βίον ανθόσπαρτον!
Ευχόμαστε κάθε ευτυχία και καλούς απογόνους!