Σοκάρει η κατάθεση του πατέρα Χάνιμπαλ – Ακολουθούν πολύ σκληρές περιγραφές

Μπορεί να μην ομολόγησε ποτέ ότι σκότωσε τη μικρή Άννυ, όμως, ο 27χρονος πατέρας κανίβαλος περιέγραψε με κάθε ανατριχιαστική λεπτομέρεια κατά την προανάκριση όσα φρικιαστικά έκανε στο κορμάκι της νεκρής του κόρης, με σκοπό να την «εξαφανίσει».

Ο αδίστακτος Βούλγαρος ισχυρίστηκε ότι το μυαλό του θόλωσε μόλις το παιδάκι πέθανε ξημερώματα της Μεγάλης Παρασκευής ύστερα από μία-δύο ημέρες που ανάσαινε βαριά.

Προσοχή! Παρακάτω οι περιγραφές είναι πολύ σκληρές.

«Την κούνησα πιστεύοντας ότι θα ξυπνήσει, όμως το κορμάκι της ήταν σαν πέτρα. Τότε φοβήθηκα πολύ, την άφησα εκεί στον καναπέ μέχρι το βράδυ γιατί δε ήξερα τι να κάνω. Φοβόμουν ότι αν το έλεγα στην Δήμητρα, που αγαπούσε κι αυτή πάρα πολύ το παιδάκι μας, θα με κατηγορούσε που δεν το πρόσεξα για να το σώσω.

Το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου ξύπνησα κατά τις 7.00 και αποφάσισα να το κόψω σε μικρά κομμάτια. Πήρα το κορμάκι από τον καναπέ, το μετέφερα στο μπάνιο και το έβαλα σε μέσα σε μία πράσινη μεγάλη λεκάνη.

Πήγα στην κουζίνα, πήρα ένα μεγάλο μαχαίρι που είχα και επέστρεψα στο μπάνιο. Εκεί πρώτα έκοψα το κορμάκι της ακριβώς στη μέση, δηλαδή στα δύο.

Αφού το έκοψα, πήρα μια άλλη λεκάνη και πήρα το κάτω μέρος του κορμιού της. Μετά πήρα τη λεκάνη και έβαλα το κάτω μέρος στο χολ, πάνω σε μία κουβέρτα και ένα χαλί που είχα στρώσει στο δάπεδο. Εκεί έκοψα με το μαχαίρι τα ποδαράκια του παιδιού στο ύψος των αστραγάλων. Καθώς έκοβα τα πέλματα, λίγο πριν κοπούν εντελώς, τα τραβούσα για να ξεκολλήσουν και από αυτή την πίεση πεταγόταν αίμα και πιτσιλούσε τον τοίχο. Τα έκοψα και τα άφησα στη λεκάνη μαζί με τον άλλο κορμό.

Γύρισα στο μπάνιο και από τον πάνω κορμό, που ήταν μέσα στη λεκάνη που σας είπα, έκοψα τα δύο χεράκια στο ύψος των καρπών. Στη συνέχεια πήρα τις δύο παλάμες και τις δύο πατούσες και τις πήγα στο δωμάτιο που κοιμόμουν, τα ακούμπησα πάνω σε ένα χαλί γκρι και άρχισα με το μαχαίρι να τα κόβω σε πολύ μικρά κομματάκια. Αυτό το έκανα για να φαίνεται σαν κρέας ζώου.

Όταν τελείωσα, τα έβαλα σε πολύ μικρές σακούλες και τα πήγα στο ψυγείο. Θέλω να σας πω ότι έβρασα ρύζι και το ανακάτευα μέσα στις σακούλες με το κρέας, για να μην μπορεί να καταλάβει κάποιος τι έχει μέσα.

Μετά γύρισα στο χολ, άνοιξα με το μαχαίρι το κρέας από τα πόδια στο ύψος των μηρών, έβγαλα το κόκαλο από μέσα και το έβαλα σε ξεχωριστή σακούλα. Εκεί στο χολ έκοψα το κρέας των δύο ποδιών σε μικρά κομματάκια, τα έβαλα σε ξεχωριστές σακούλες και τα έβαλα και αυτά στο ψυγείο μαζί με τα υπόλοιπα.

Τη λεκάνη της, επειδή δεν άντεχα να κόψω τα γεννητικά της όργανα, αναγκάστηκα να τη βάλω σε μια κατσαρόλα και να τη βράσω σε νερό. Αμέσως μετά ήταν πιο εύκολο να το κόψω γιατί ήταν βρασμένο και δεν είχε την εικόνα των γεννητικών οργάνων.

Δεν θυμάμαι να πω ακριβώς, αλλά νομίζω ότι το βράδυ που έβαλα τη λεκάνη του κοριτσιού στην κατσαρόλα για να βράσει, πέρασε ο Νικολάι από το σπίτι για να μου αφήσει ναρκωτικά. Μόλις έφυγε, γύρισα στο μπάνιο, έκοψα τα χεράκια της από το ύψος των ώμων. Τον πάνω κορμό της μαζί με το κεφαλάκι της τα έβαλα σε μια σακούλα και τα τοποθέτησα δίπλα σε μια ντουλάπα στην κουζίνα. Μόλις ο κόσμος από την Ανάσταση έφυγε από τους δρόμους και επέστρεψε στα σπίτια του, βγήκα και άρχισα να βγάζω μία ή δύο σακούλες κάθε φορά και να τα πετάω σε διαφορετικό κάθε φορά κάδο, γύρω από το σπίτι μου.

Την επόμενη μέρα το πρωί, δηλαδή την Κυριακή του Πάσχα, μόλις ξύπνησα, πήρα από την κουζίνα το κεφαλάκι και τον πάνω κορμό της μικρής, το μετέφερα στο μπάνιο και το έβαλα σε μια λεκάνη.

Εκεί, επειδή δεν μπορούσα να βλέπω το προσωπάκι της, με ένα σουγιαδάκι που ανοίγει και κλείνει, αφαίρεσα το δέρμα από το προσωπάκι της για να μη μου θυμίζει το πρόσωπο της μικρής. Στη συνέχεια έκοψα το κεφαλάκι της από το λαιμό και το έβρασα σε κατσαρόλα για να μου είναι πιο εύκολο να το κόψω σε μικρά κομματάκια και να το ανακατέψω με ρύζι.

Στη συνέχεια γύρισα στο μπάνιο, με το μαχαίρι έκανα μια τομή στο στήθος και την κοιλίτσα του, έβγαλα τα εντόσθια από μέσα και τα έβαλα σε μια σακούλα πλαστική. Έκοψα τον πάνω κορμό σε μικρότερα κομμάτια, έβρασα ρύζι, πατάτες και ό,τι άλλο είχα μέσα στο σπίτι και τα έβαλα μέσα σε πλαστικές σακούλες, ανακατεύοντάς τα, για να φαίνεται σαν φαγητό.

Αφού τα πέταξα όλα μέχρι το βράδυ της Κυριακής, μαζί με τις κουβέρτες, τα χαλιά και ό,τι άλλο είχε λερωθεί με αίμα, καθάρισα το σπίτι όσο μπορούσα καλύτερα με χλωρίνη και ΑΖΑΧ που είχα. Μάλιστα, καθάρισα και τα σιφώνια εξωτερικά, γιατί είχε και εκεί αίμα. Μετά πέταξα τις λεκάνες και τη σφουγγαρίστρα που είχα. Για να μην καταλάβει κάποιος κάτι, αγόρασα καινούργιες λεκάνες, σφουγγαρίστρα και ένα μαχαίρι».

Από την Τετάρτη, ο 27χρονος πατέρας Χάνιμπαλ κρατείται στις φυλακές της Κέρκυρας, μόνος του στο κελί που είχε φιλοξενηθεί πριν από 20 χρόνια και ο επίσης παιδοκτόνος Μανώλης Δουρής…

source

GLYFADA METROPOLITANS