Δύο νέοι παίκτες θα μπουν στο Survivor 4 το βράδυ της Κυριακής. Ένας γνωστός τραγουδιστής και ο γιος ενός παλαίμαχου μπασκετμπολίστα. Πληροφορίες και για τρίτο άτομο.

Συναρπαστικό θα είναι το νέο επεισόδιο του “Survivor 4” το βράδυ της Κυριακής (31/01), αφού οι μπλε και οι κόκκινοι θα “ριχτούν” για άλλη μια φορά στη μάχη, προκειμένου να επικρατήσουν και να πάρουν την πολυπόθητη νίκη.

Από το αποψινό επεισόδιο, όμως, δεν θα λείψουν και οι εκπλήξεις, καθώς θα δούμε δύο νέους παίκτες να “εισβάλλουν” στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, ενώ θα υπάρξει και ένας σοβαρός τραυματισμός της Σοφίας από τους κόκκινους.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, οι δύο άντρες που θα μπουν στο “Survivor 4” είναι ο Ηλίας Μπόγδανος, που θα μπει στην κόκκινη ομάδα, και ο Παύλος Γαλακτερός (δεν είναι σίγουρο πάντως), και δεν έχει γίνει σαφές αν θα μπει στους μπλε ή στους κόκκινους, εάν τελικά όντως μπει αυτός ο παίχτης.

Ο Ηλίας Μπόγδανος είναι τραγουδιστής και frontman των INCO, που πέρυσι συμμετείχε στο “Your Face Sounds Familiar”, ενώ ασχολείται από μικρός με τον αθλητισμό. Είναι αθλητής στο τρίαθλο, την πυγμαχία, αλλά και spinning instructor.

Εκτός εάν αλλάξει τα σχέδιά της τελευταία στιγμή η παραγωγή, και μας εκπλήξει για άλλη μια φορά, αλλάζοντας τους παίχτες που θα μπουν την Κυριακή το βράδυ.

 

 

 

see more