Συναυλία αφιέρωμα στο παλιό λαϊκό ελληνικό τραγούδι

Ο Πέτρος Ίμβριος και ο Γιώργος Δασκουλίδης έρχονται στη Γλυφάδα μας για μια μεγάλη συναυλία αφιέρωμα στο παλιό λαϊκό ελληνικό τραγούδι, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ του Δήμου Γλυφάδας. Οι πασίγνωστες διαχρονικές επιτυχίες των μεγαλύτερων λαϊκών τραγουδιστών του 20ού αιώνα θα ακουστούν σε αυτή τη δίωρη συναυλία, στο υπαίθριο θέατρο της Γ΄Μαρίνας:

* Τραγούδια των μεγαλύτερων λαϊκών συνθετών και στιχουργών, που έχουν μεγαλώσει πολλές γενιές και παραμένουν αναλλοίωτα στο χρόνο μέχρι και σήμερα.

* Τραγούδια που αγαπήσαμε και αγαπάμε και εξυμνούν τον έρωτα.

* Τραγούδια που μας διασκεδάζουν και μας παροτρύνουν σε τραγούδι και χορό.

* Τραγούδια που προσπαθούν να εξευμενίσουν τον πόνο του μισεμού και της ξενιτιάς.

* Τραγούδια που πραγματεύονται τη φιλική ή την ερωτική προδοσία.

* Τραγούδια που αγαπήθηκαν και τραγουδήθηκαν από εκατομμύρια Έλληνες στο πέρασμα πολλών δεκαετιών.

Οι δύο καλλιτέχνες συνοδεύονται από 7μελή λαϊκή ορχήστρα.

Όλες οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ του Δήμου Γλυφάδας, το οποίο με μεγάλη φροντίδα και πολλή αγάπη διοργανώνει και φέτος ο Δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου, τελούν υπό την αιγίδα του Κ.Α.Π.ΠΑ. και της Προέδρου του Μαίρης Παπάζογλου.

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Αντί εισιτηρίου ο Δήμος Γλυφάδας συγκεντρώνει τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές δομές του.

 

 

 

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ

Αναβάλλεται για μεθαύριο Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου, η συναυλία που είχε προγραμματιστεί για απόψε, λόγω του άστατου καιρού και των πιθανών, ασθενών βροχοπτώσεων. Η προβολή ταινίας που είχε προγραμματιστεί για την Παρασκευή δεν θα πραγματοποιηθεί.