«Το παιχνίδι της μοναξιάς» ολοκλήρωσε το ταξίδι του

Το «Παιχνίδι της μοναξιάς», το διαχρονικό αυτό έργο του Γουίλιαμ Γκίμπσον, ολοκλήρωσε το ταξίδι του στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Μελίνα Μερκούρη, με «πλήρωμα» τη Θεατρική Ομάδα του Δήμου Γλυφάδας και «καπετάνισσα» τη σκηνοθέτη Δήμητρα Μπαλτούνα.

ΘΕΑΤΡΟ -ΓΛΥΦΑΔΑ

Αν και έργο δύσκολο κι εσωτερικό, καθώς η απόδοση του απαιτεί ιδιαίτερη εμβάθυνση στους χαρακτήρες, είχε μεγάλη αποδοχή από το κοινό, το οποίο κλήθηκε να αναζητήσει τις κοινές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι σχέσεις των ζευγαριών μεταξύ της δεκαετίας του 1950, που αποτυπώθηκε η ιστορία στο χαρτί, σε σχέση με τη σημερινή εποχή. Η κινηματογραφική σκηνοθετική άποψη, εναλλάσσοντας τα ζευγάρια ανά σκηνή, έδωσε τα ερεθίσματα να αναρωτηθεί κάθε ένας σε ποιο σημείο ταυτίζεται με τους ήρωες και πως διαχειρίζεται τις προσωπικές του δοκιμασίες, ιδιαίτερα στο σύγχρονο πλαίσιο, ως αυτό έχει διαμορφωθεί από όλες τις μορφές κρίσεων που βιώνει το κοινωνικό σύνολο.

ΘΕΑΤΡΟ -ΓΛΥΦΑΔΑ

Photos by Paris Sarrikostas

ΘΕΑΤΡΟ -ΓΛΥΦΑΔΑ

Η παραγωγή υποστηρίχτηκε με την αρωγή ανθρώπων που αγαπούν τον πολιτισμό.

Τις παραστάσεις τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, ο αντιπρόεδρος του ΚΑΠΠΑ Γιώργος Αγγελόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Αιμίλιος Βουγιουκλάκης, Δημήτρης Νιτσιόπουλος, Νίκος Παπάζογλου, Μαρία Παπάζογλου, Σάσα Παατεράκη και πρόεδροι συλλόγων και φορέων της πόλης.


 

Έπαιξαν οι ηθοποιοί:

Πηνελόπη Αναγνωστοπούλου-Καλατζή, Ελευθερία Γεωργακοπούλου, Στέφανος Δούκας, Στέλλα Ιωάννου, Μαρία Κορωνέλλου, Μαρίνα Κούση, Γιώργος Μουράς, Μαίρη Τριανταφύλλου.


 

Χορηγός επικοινωνίας:

logotest2

ΘΕΑΤΡΟ -ΓΛΥΦΑΔΑ