Ζωή Λάσκαρη: «Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην έχει φάει κέρατο»

Η Ζωή Λάσκαρη ήταν από τις γυναίκες που ποτέ δεν μάσησαν τα λόγια τους. Εκκεντρική, λαμπερή και έξω καρδιά. Ποτέ δεν φοβήθηκε να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση δημοσιογράφου και να μιλήσει ανοιχτά ακόμα και για τα προσωπικά της.

Τον Ιανουάριο του 2014 η ηθοποιός είχε φιλοξενηθεί στο Πρωινό του Mega, καλεσμένη τότε του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού και δεν φοβήθηκε να αποκαλύψει την συστηματική απιστία που δεχόταν στον πρώτο της γάμο.

Για το αν ήταν σωστή επιλογή ο Πέτρος Κουτρουμάνος, ο πρώην σύζυγος της Ζωής Λάσκαρη, είχε ρωτήσει την ηθοποιό ο Πέτρος Κωστόπουλος και τότε άνοιξε ο ασκός του Αιόλου.

Η Ζωή Λάσκαρη εκμυστηρεύτηκε ότι τον αγάπησε πολύ, αλλά ο γάμος τους τελείωσε άσχημα καθώς τη ζήλευε πάρα πολύ, ενώ την απατούσε συστηματικά.

«Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην έχει φάει κέρατο!», είχε υποστηρίξει η Ζωή Λάσκαρη και η Τζένη Μπαλατσινού σηκώθηκε αμέσως για να της δώσει συγχαρητήρια…!

«Οι άντρες είστε ανώμαλοι αγάπη μου! Είστε ανώμαλοι και θέλετε επιβεβαίωση, πολλές φορές από μία πολύ χειρότερη!», ξέσπασε τότε η ηθοποιός στον Πέτρο Κωστόπουλο.

Δείτε το βίντεο και την απολαυστική απάντηση της Ζωής για την απιστία:

 

source: Protothema.gr