Τα αλλάζει πάλι όλα ο Τούρκος παραγωγός στο ριάλιτι επιβίωσης, καθώς εκτός από την Κάτια Ταραμπάνκο, στέλνει στον Άγιο Δομίνικο άλλους δύο παίκτες. Τι συμβαίνει με τον γνωστό τραγουδιστή και γιατί δεν έρχεται στην Ελλάδα;

Τουλάχιστον μέχρι τον Μάρτη θα υπάρχουν προσθήκες στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ, αφού η παραγωγή θέλει το Survivor να κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κόσμου, αλλά και για να δίνει ανάσες στους ήδη καταπονημένους παίκτες.

Survivor spoiler: Τουλάχιστον μέχρι τον Μάρτη θα υπάρχουν προσθήκες στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ, αφού η παραγωγή θέλει το Survivor να κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κόσμου, αλλά και για να δίνει ανάσες στους ήδη καταπονημένους παίκτες.

Ήδη έχουμε δει ότι έχουν μπει στο Survivor τρεις παίκτες, δύο για την ομάδα των Μαχητών και έναν για την ομάδα των Διασήμων. Ονόματα ακούγονται πολλά, σήμερα όμως αποκαλύφθηκαν δύο ακόμα που πρόκειται να εισέλθουν στο ριάλιτι.

Ο πρώτος αφορά την ομάδα των Διασήμων, αφού μετά την αποχώρηση του Θανάση Βισκαδουράκη και την όπως όλα δείχνουν αποχώρηση του Γιωρίκα Πιλίδη, θα χρειαστούν ενίσχυση άμεσα. Αυτός θα είναι ο τραγουδιστής Σάκης Αρσενίου.

Ποιος είναι ο Σάκης Αρσενίου που εισβάλει στο Survivor

Ο Σάκης Αρσενίου είναι ένας τραγουδιστής, ο οποίος έχει κάνει μπαμ τα τελευταία χρόνια με τα τραγούδια του. Είναι εκπρόσωπος του σύγχρονου λαϊκού ρεπερτορίου και έχει μαγνητίσει τα βλέμματα με τις εμφανίσεις του.