ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021 Συναυλία με την Κωνσταντίνα – «Μια Ελλάδα Φως»

Ο Δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος και η Πολιτιστική Επιτροπή του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης σας προσκαλούν στην μουσική συναυλία «Μια Ελλάδα Φως» με την καταξιωμένη και διαχρονική ερμηνεύτρια Κωνσταντίνα.

Κυριακή 26  Σεπτεμβρίου  2021 στις 21:00  Πλατεία Σουρμένων  Ελληνικό

 

Είσοδος Ελεύθερη

Αντί εισιτηρίου οι πολίτες καλούνται να προσφέρουν τρόφιμα και φάρμακα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Μαζί με την Κωνσταντίνα τραγουδούν:

Τίνα Αλεξοπούλου και  Γιώργος Χουβαρδάς.

Στο μοναδικό αυτό μουσικό οδοιπορικό, την Κωνσταντίνα πλαισιώνει πολυμελής ορχήστρα υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Γιώργου Παγιάτη

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τηρούνται  τα προβλεπόμενα μέτρα κατά της πανδημίας και η χρήση μάσκας είναι απαραίτητη για το κοινό.

Η καταξιωμένη και διαχρονική ερμηνεύτρια Κωνσταντίνα αυτό το καλοκαίρι παίρνει τις πολύτιμες μουσικές αποσκευές της και μας ταξιδεύει σε «Μια Ελλάδα Φως», με μια θάλασσα τραγούδια από την πλούσια δισκογραφία της αλλά και με αγαπημένες επιτυχίες σπουδαίων Ελλήνων δημιουργών. “Από Γλυφάδα Μαρακές” μας ανεβάζει “Στους πέντε ανέμους” κι ας λέει “Θα φύγω με τους φίλους μου για Κάϊρο”, “Στον επόμενο τόνο” έρχεται ανθισμένη “Σαν τριαντάφυλλο” για να κάνει δικό μας “Κι αυτό το βράδυ” μέσα στη “Ζάλη” του καλοκαιριού και να μας αφήσει το δικό της “Σημάδι”.

 

Ενορχήστρωση – Διεύθυνση Ορχήστρας: Γιώργος Παγιάτης

Πιάνο: Γιώργος Παγιάτης

Μπουζούκι: Στέλιος Τζανετής

Τύμπανα: Χρήστος Αλεξόπουλος

Μπάσο: Πόλυς Πελέλης

Ηλεκτρονική και ακουστική κιθάρα: Σπύρος Βλάχος