Η τελευταία πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Δεκεμβρίου, επηρεάζει όλα τα ζώδια, όμως σε πέντε από αυτά θα παρουσιαστούν μοναδικές ευκαιρίες.

 

Ο λόγος για τους Ταύρους, τους Διδύμους, τους Σκορπιούς, τους Τοξότες και τους Υδροχόους.

Πάμε όμως να μάθουμε πώς θα επηρεάσει η Πανσέληνος τα 12 ζώδια:

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος στους Διδύμους, θα σου φέρει Κριέ, θετικό πρόσημο σε επαγγελματικές συμφωνίες αλλά και και σε οικογενειακά ζητήματα. Το επόμενο διάστημα, δεν αποκλείεται ένα ταξίδι αλλά και οι φιλοδοξίες σου θα πάρουν σάρκα και οστά! Για τους single του ζωδίου, τα θετικά νέα συνεχίζονται, καθώς ένας νέος έρωτας θα σου χτυπήσει την πόρτα…

 

ΤΑΥΡΟΣ

Αισιοδοξα θα είναι τα νέα και για εσένα Ταύρε, καθώς η Πανσέληνος του Δεκεμβρίου, ιδιαίτερα για τους δεσμευμένους του ζωδίου. Ετοιμάσου για το επόμενο βήμα στη σχέση σου και αν είσαι ακόμη ελευθερος μία καινούργια σχέση, με γερές βάσεις έρχεται για να σου φτιάξει τη διάθεση. Όσον αφορά τα οικονομικά, θα έρθουν στο προσκήνιο κάποια ζητήματα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου Δίδυμε θα φέρει μία περίοδο αλλαγών. Βάλε τους στόχους και τις ανάγκες σου σε μία σειρά και φροντισε με σταθερά βήματα τα τις υλοποιήσεις. Ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλον αρχίζει να μονοπωλεί και το ερωτικό σου ενδιαφέρον και μία νέα, όμορφη σχέση μπορεί να γεννηθεί.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, το ένστικτό σου την περίοδο αυτή είναι αρκετά αυξημένο. Τα επαγγελματικά σου βήματα θα είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου και δεν είναι καθόλου απίθανο να δεχτείς μία πολύ καλή οικονομική πρόταση! Για τους ελεύθερους, ίσως και να σε πολιορκεί ένα πρόσωπο από΄το εργασιακό σου περιβάλλον ενώ αν είσαι σε σχέση, όλα δείχνουν πως θα κυλήσει ομαλά η σχέση σου.

 

ΛΕΩΝ

Τα Λιοντάρια, θα έχουν ένα δεκαπενθήμερο που ό,τι βάλουν ως στόχο θα εξελιχθεί θετικά! Έχεις την τύχη με το μέρος σου οπότε ήρθε η ώρα να το εκμεταλλευτείς τόσο στα επαγγελματικά σου όσο και στην προσωπική σου ζωή. Αισιοδοξία και αυτοποίθηση θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τα σχέδιά σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η Πανσέληνος του Δεκεμβρίου θα σου φέρει κάποιες επαγγελματικές προτάσεις που θα σε βάλουν σε διλήμματα. Βάλε όλα τα δεδομένα κάτω και πάρε τις σωστές αποφάσεις, όμως μην το καθυστερήσεις πολύ και χάσεις κάποια πολύτιμη ευκαιρία! Κάποια ζητήματα που είχες με το σπίτι, ή με την οικογένεια, ήρθε η ώρα να βρουν λύση!

 

ΖΥΓΟΣ

Θετικό θα είναι το κλίμα και για εσένα Ζυγέ, καθώς οι ιδέες και τα όνειρά σου προωθούνται με τον καλύτερο τρόπο! Ήρθε η ώρα και για σημεντικές αποφάσεις στην αισθηματική σου ζωή, εάν είσαι δεσμευμένος ενώ για όσους κοιμουνται μόνοι… η Πανσέληνος θα φέρει στο πλευρό σου έναν νέο έρωτα που θα αλλάξει όλη την ψυχολογία σου!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα οικονομικά είναι στο στόχαστρο για τις επόμενες 15 ημέρες Σκορπιέ. Προσπαθείς να βρεις μια αρμονία και να ισορροπήσεις τα οικονομικά σου και να διευθετήσεις κάποια χρέη που σου προκαλούν άγχος και στρες. Στο πλευρό σου θα έχεις τον σύντροφό σου πιο παθιασμένο από ποτέ ενώ οι ελεύθεροι μπορεί να υποκείψουν σε κάποιο πρόσωπο που δείχνει ενδιαφέρον από καιρό.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για εσένα Τοξότη, η σχέση σου θα είναι το βασικό στοιχείο που θα σε απασχολήσει. Η Πανσέληνος στις 19 Δεκεμβρίου, θα φέρει ραγδαίες εξελίξεις και ίσως να επισημοποιήσεις κάτι, ή να έρθει μία απρόσμενη εγκυμοσύνη. Όσον αφορά στα επαγγελματικά σου, μία νέα συμφωνία, μπορεί να σου δώσει την ώθηση που ψάχνεις εδώ και καιρό.

 

see more: glance.gr